Despre noi

Orice poveste are un inceput, iar a noastra isi scrie primele pagini abia acum, in 2019.

Pe site-ul nostru gasesti in fiecare zi o infinitate de articole cu care poti experimenta o diversitate de stiluri, o inspiratie zilnica care sa iti completeze personalitatea.

Alaturi de noi pasesc marci cunoscute in intreaga lume precum Tom Tailor, Maciejka, Rieker, Skechers, Desigual, dar si o varietate de articole importate din Polonia si Turcia.

Fondatorii site-ului s-au gandit sa ofere acces iubitorilor de moda, menit sa contribuie la o schimbare pozitiva a look-ului si a stilului fiecaruia. Indrazneata fiind, misiunea brandului in mediul online s-a conturat printr-o oferta variata de articole de incaltaminte si accesorii pentru toate varstele.

Daca vrei sa stii cum va evolua povestea, urmareste-ne si afla cum am reusit sa devenim un produs complet: un shop online cu o diversitate impresionanta de produse si branduri, accesibile oriunde si oricand.

Printre valorile magazinului se numara calitatea, autenticitatea si confortul. In colectia shoez.ro veti descoperi incaltaminte realizata impecabil, ideala pentru tinutele urbane, casual, tehnologii moderne cu design anatomic, talpi flexibile si usoare, branturi cu memorie si antisoc.

Echipa noastra este formata din oameni plini de pasiune si angajament, profesionisti in domeniu.Asortimentul nostru este constant imbogatit insa cel mai important si valoros aspect este reprezentat de opiniile pozitive.

cs-cart licenses, cs-cart add-ons