Garantia Produselor

Stimați Clienți,

Termenul de garanție comercială este de 30 de zile de la data livrării produsului pentru deficiențe neimputabile consumatorului. Durata termenului de garanție comercială se prelungește cu 30 de zile după realizarea măsurii reparatorii.

Prezenta garantie nu afecteaza drepturile consumatorilor conferite de legislatia in vigoare (Legea 449/2003; OG21/92)
Eventualele reclamatii de calitate vor fi luate in considerare doar daca talonul de garantie este insotit de bonul de cumparare sau factura.Clientul va returna produsul catre SC MAB AUBEMA SRL pe cheltuiala proprie.

Alte prevederi:
Deteriorările de genul zgârieturilor, petelor sau rupturilor, care nu au fost aduse la cunoștința vanzatorului in termen de 30 zile de la momentul recepționării produsului (la achiziție/returnare după reparație), nu sunt acoperite de garanție.

Intervențiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instrucțiunilor de intreținere(verso, precum și
utilizarea acestuia în alte condiții decat cele pentru care a fost conceput, conduc la anularea garanției.

SC MAB AUBEMA SRL oferă ca modalități de asigurare a garanției repararea sau înlocuirea produsului, după caz, în funcție de deficiențele constatate. Termenul de soluționare a reclamației este de maxim 15 zile calendaristice de la data înregistrării reclamației la vânzător. Pentru acordarea garanției este necesară respectarea instrucțiunilor de întreținere și folosire prezentate in continuare.

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE SI FOLOSIRE:
Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma.
Incaltamintea trebuie curatata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate contra petelor, etc.
Pentru curatarea si intretinerea incaltamintei trebuie folosite numai produse de curatare/intretinere special concepute pentru tipul de material din care este confectionat produsul cumparat. Cand folositi aceste produse de intretinere, cititi cu atentie instructiunile producatorului acestora.
Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari, se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie.
Incaltamintea cu fete din piele intoarsa, piei de antilopa sau nabuc, se perie cu o perie speciala potrivita fiecarui tip de piele. Nu folositi apa deoarece fata materialului s-ar putea pata. Petele se indeparteaza folosind solutie contra petelor, speciala pentru pielea intoarsa, pielea de antilopa sau nabuc.
Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate, lacuite, se curata de praf cu o carpa moale.
Incaltamintea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (benzina, alcool, acetona, etc.).
Incaltamintea nu se introduce in masina de spalat rufe.
Nu folositi inalbitor.
Incaltamintea se usuca natural, la temperatura camerei. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.
Pentru marirea duratei de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.

Atentionari speciale:
Numai produsele marcate cu waterproof (impermeabil), Goretex, Sympatex, Amphibiox sunt impermeabile.
Articolele din piele naturala, piele intoarsa, inlocuitor sau marcate cu TEX (material rezistent la apa, dar nu impermeabil) lasa apa sa patrunda mai greu, dar nu sunt impermeabile.
Incaltamintea cu fete textile sau din piele naturala si piele nefinisata (piele intoarsa, nabuc, s.a), cu fete prezentand cusaturi, cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cu talpa din piele, se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior!
La captuselile naturale, care nu au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii culorii. Se recomanda utilizarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa sau in nuanta interiorului (captuselii).

Comerciantul nu poate fi facut raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiunilor mentionate mai sus sau pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita sau model/calapod nepotrivit.

Deteriorarea incaltamintei cauzata de conducerea autoturismului nu este considerata a fi defect de fabricatie.
Incaltamintea cu talpa din poliuretan, cauciuc, pvc se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici.
Incaltamintea cu fete din lac sau piei metalizate se curata de praf cu o carpa moale si trebuie ferita de contactul direct cu solventi organici (acetona, alcool).
Incaltamintea cu talpa din piele se toceste in mod natural si se recomanda a nu fi purtata pe vreme umeda, pe suprafete care nu sunt netede (pietris, nisip, etc.), deoarece aceasta accelereaza procesul de uzura al talpii.
Incaltamintea cu talpa din piele poate fi protejata cu o pingea de cauciuc care se aplica pe jumatatea din fata a talpii.
Incaltamintea cu accesorii delicate (strasuri, cristale, capse si tinte metalice, etc.), este sensibila la impact iar in timp accesoriile se pot detasa sau deteriora.
Pentru articolele care contin dispozitive ce emit lumina/sunet, functionarea este determinata de baterii. Bateriile nu pot fi inlocuite, la epuizarea lor, luminile/sunetele nu vor mai fi functionale, fapt care nu constituie lipsa de conformitate a produsului.
Va multumim!

cs-cart licenses, cs-cart add-ons