Politica de confidentialitate

DATE PERSONALE, CONFIDENTIALITATE, GDPR

SC HAINE IEFTINE SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.haineieftinesibune.ro si www.zebe.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate. Colaboratorii saitului sunt tinuti sa respecte aceleasi drepturi ale dv., toti respectand normele europene din Regulamentul 679/2016, anume:

a. drepturile persoanelor vizate privind stergerea, corectarea sau transferul informatiilor personale

b.  informarea in caz de bresa de date a tuturor destinatarilor relevanti, intr-un interval maxim de 72 ore si, in cazul SC HAINE IEFTINE SRL nu mai târziu de 24 ore de la momentul in care o astfel de incalcare a securitatii datelor a ajuns in atentia acestuia,

c. indeplinirea tuturor indatoririlor obligatorii privind documentarea conformarii cu Regulamentul 679/2016.

Atat saitul, cat si colaboratorii sai pot utiliza datele personale ale dv. in limita contractului de vanzare pe care il au incheiat cu dv., acesta fiind baza legala a prelucrarii, orice prelucrare suplimentara sau in alt scop face obiectul unui acord separat de prelucrare a datelor. De asemena perioada de stocare a datelor personale prelucrate prin contract este limitata la perioada corespondenta realizarii obiectului principal al contractului si cea corespondenta obligatiilor legale de stocare a datelor personale privind obligatiile financiare legale: facturare etc.

Datele cu caracter personal schimbate intre parti nu pot deveni accesibile sau comunicate unor terte parti neautorizate sau puse la dispozitie spre utilizare intr-un alt mod. Partile vor lua toate masurile tehnice si organizatorice necesare, in ceea ce priveste obligatiile asumate prin aceasta clauza:

  1. vor impiedica persoanele neautorizate sa obtina acces la sistemele de prelucrare a datelor cu care sunt prelucrate sau utilizate datele cu caracter personal
  2. b.vor preveni utilizarea fara autorizatie a sistemelor de prelucrare a datelor
  3. se vor asigura ca persoanele care au dreptul sa utilizeze un sistem de prelucrare a datelor au acces numai la datele la care au drept de acces si ca datele cu caracter personal nu pot fi citite, copiate, modificate sau eliminate fara autorizatie in cursul prelucrarii sau utilizarii si dupa stocare
  4. d.se vor asigura ca datele cu caracter personal nu pot fi citite, copiate, modificate sau eliminate fara autorizatie in timpul transmiterii electronice sau transportului si ca este posibil sa verifice si sa stabileasca catre care organisme se doreste sa se efectueze transferul datelor cu caracter personal prin mijloace de transmitere a datelor
  5. se vor asigura ca pot verifica si stabili daca si de catre cine au fost introduse, modificate sau eliminate datele cu caracter personal in/din sistemele de prelucrare a datelor
  6. se vor asigura ca, in cazul unei actiuni de prelucrare a datelor cu caracter personal, datele sunt prelucrate strict in conformitate cu contractul incheiat cu dv.
  7. g.se vor asigura ca datele cu caracter personal sunt protejate de distrugere sau pierdere accidentala
  8. h.se vor asigura ca datele colectate in scopuri diferite pot fi prelucrate separat. 

Vizitarea acestui site de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si implica obligatia dv. de a cunoaste aceste conditii,  acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si informarea dv. privind modificarile acestor conditii, periodic.

SC HAINE IEFTINE SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara notificare in prealabil. Motiv pentru care va rugam sa accesati periodic cele doua sectiuni.

Puteti consulta acest site fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie in ceea ce va priveste.

SC HAINE IEFTINE SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul www.haineieftinesibune.ro si www.zebe.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, aceste informatii sunt confidentiale si vor fi pastrate de www.haineieftinesibune.ro si www.zebe.ro.

Pe langa cele mentionate mai sus, colectarea datelor cu caracter personal pe www.haineieftinesibune.ro si www.zebe.ro implica si completarea formularele de plata online, atunci cand efectuati o tranzacție eCommerce. Aceste formulare trebuie completate cu toate informatiile marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

www.haineieftinesibune.ro si www.zebe.ro nu colecteaza date pentru platile online, acestea sunt efectuate prin servicii precum PayU și PayPal.

Folosim datele cu caracter personal, colectate pe site-ul www.haineieftinesibune.ro si www.zebe.ro pentru facturarea produselor si livrarea produselor. cf. tranzactiei solicitate de dv.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara acordul dumneavoastra in caz de litigii pivind fraudele la plata catre bancile implicate in platile online si catre institutiile abilitate, conform prevederilor legii 677/2001.

www.haineieftinesibune.ro si www.zebe.ro nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti decat in scopul derularii operatiunilor comerciale contractate prin prezentul sait, anume vanzarea online, facturare etc. Vanzatorii produselor pe care le cumparati au acces la datele personale numai in masura in care acestea sunt necesare livrarii, facturarii etc. pentru achizitiile facute de dv. pe platforma noastra.

Cele doua saituri mentionate colecteaza insa date statistice privind cautarile dv., produsele vizionate etc. in scopul exclusive de a va oferi alternative cat mai bune si potrivite in achizitiile dv.

MINORI

www.haineieftinesibune.ro si www.zebe.ro nu vinde produse catre minori. www.haineieftinesibune.ro poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate a fi purtate/folosite de minori, dar acestea pot fi achizitionate doar de un adult. Pentru crearea unui cont, utilizatorii trebuie sa aiba minim 18 ani.

LEGISALTIE

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca, mai intai, o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile de la inregistrarea reclamatiei. Reclamatia se poate face contactand Call Center-ul nostrum sau la adresa de email office@haineieftinesibune.ro. In termen de 5 zile veti primi un raspuns cu solutia noastra.

SC HAINE IEFTINE SRL

Adresa: Aleea Ilia, Bucuresti, Romania

Cod Fiscal: 35832733

Reg. Comert: J40/4138/2016

Banca: Banca Transilvania

Cont IBAN: RO07BTRLRONCRT0341925501

Cont euro: RO54BTRLEURCRT0341925501

 

cs-cart licenses, cs-cart add-ons